Tina Zorman and Eternal Yemen in Slovene media

Friday, December 19, 2014

Veličastna Sokotra - čarobna Sana in košček jemenskih gora: 29.1. - 12.2. 2015


Ste med tistimi, ki bi enkrat radi obiskali večno mesto Sana'a in pa veličasten otok Sokotra, znan po svoji edinstveni flori in favni?

Če ste, je potovanje, ki ga organizira Prirodoslovno društvo, pravo za vas, saj vam ponuja vse to, poleg tega pa boste doživeli še nekaj gorskega, plemenskega Jemna, ki bo dodal ravno manjkajoči košček k celotnemu mozaiku.

Mi bomo poskrbeli za brezhibno organizacijo in vam tudi zagotovili voznike in vodnike, ki so že stari prijatelji Prirodoslovnega društva.
 
Vse skupaj pa bo resnično pravo doživetje, zaradi izvrstnega vodenja diplomirane biologinje Janje Benedik, ki vam bo na vsakem koraku lahko povedala kaj zanimivega. Janja je biologinja z dušo in srcem in predana Prirodoslovnemu društvu, kjer je odgovorna za nešteto stvari, poleg tega pa organizira strokovna predavanja, ekskurzije in pa daljša potovanja, ki jih sama tudi izvrstno vodi.
 
Vsi, ki se za to potovanje zanimate, čipmrej kontaktirajte Prirodoslovno društvo, ali pa info@eternal-yemen.com, kajti do potovanja je le še slab mesec in pol.

 
Vabljeni na potovanje, ki ga zagotovo ne boste pozabili, vabljeni na potovanje, ki bo spremenilo vaš pogled na svet !


Lepo in nepozabno !





Nekaj sokotranskih utrinkov s potovanja Jemen - Sokotra, Januar 2014

 

 

 



 

1 comment:


  1. Hi, Nice and great blog and pics is looking so good., your blog content provide more information that are excited to people for visiting amazing places,
    Thanks for sharing.. If you are looking for a something. then be touched with this Arabba

    ReplyDelete